Gyermekeknek

Kedves Szülők!

A Habos Kakaó Családi Napköziben a nyári hónapokban 2017. augusztus 07. és augusztus 11. között lehetőségünk van 4-10 éves korú vendég gyermekek fogadására.

Az óvodai és iskolai szünet alatt a gyerekeknek színes, vidám, könnyed nyári programokat állítottunk össze. A táborok tematikája hetente változik, így biztosítjuk akár a folyamatos táborozás lehetőségét más óvodákból, iskolákból vagy más városokból, országokból érkező gyerekek részére is.

Az okostáborok a ,,játszva tanulás” elve alapján épülnek fel, melyben helyet kapnak a tematikus játékok, udvari szabad mozgás, szöszmötölés, kézműveskedés, közös éneklés, mesehallgatás.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Árak

A tábor teljes díja 25.000 Ft/hét/fő, amely magában foglalja a napi 3-szori étkezéseket (tízórai, ebéd, uzsonna), a foglalkozások alapanyagát, a szakképzett pedagógusok figyelmét és a kicsiknek az alvási lehetőséget. 10% kedvezményt biztosítunk testvéreknek, illetve több hétre beiratkozóknak. (Az első gyermek/tábor/ tábordíja 25.000,- Ft, a 2. vagy 3. gyermek tábordíja 22.500,- Ft.)

Jelentkezés és bankszámla adatok

A jelentkezés a jelentkezési adatlap kitöltésével és a tábordíj első részletének (foglalójának) befizetésével válik véglegessé.

A tábor foglalója 15.000,- Ft, amit a jelentkezést követően kérünk befizetni a megadott számlaszámra. A tábori jelentkezéseket a befizetések sorrendjében tudjuk elfogadni. A beérkezett összegekről számlát állítunk ki. Kérjük, figyeljen arra, hogy az utalás adatai megegyezzenek a vevő adataival pl. cég nevére szóló számlaigény esetén ne a magánszemély utalja a tábor foglalóját.

A fennmaradó összeg (10.000,- F) a tábor megkezdése előtt fizetendő (utalással vagy a helyszínen készpénzben). Utalás esetén kérjük a befizetést igazoló dokumentumot is hozzák magukkal!

Betegség esetén a befizetett foglaló összege másik táborra beváltható, vissza nem fizetendő. Az aktuális táborhéten történt megbetegedésekért pótlási kötelezettséget nem vállalunk. A részvételtől való egyéb elállás esetén a foglaló összegét sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

AIDE Óvoda Nonprofit Kft.
Pannon Takarék Bank, számlaszám: 63200119-11074991

Időpontok

Táborainkat heti turnusokban szervezzük. Táborainkat 8 fő jelentkezőtől indítjuk el.
A táborok időpontja: hétfőtől-péntekig 8.00-16.00.

Megszakítás