Rólunk írták (cikkek, riportok)

Tatai Városkapu II. évfolyam 11.számában 2016.május 26-án rólunk megjelent cikk!

Megnyitónk alkalmával jelent meg Rólunk az alábbi cikk a tata.hu-n.

Új családi napközi nyílt Tatán

Tata – Kertvárosban kezdte meg működését a Habos Kakaó Családi Napközi, melynek hivatalos megnyitóján részt vett Michl József polgármester, és Horváthy Lóránt önkormányzati képviselő is.

A napközi vezetője Pál Ildikó elmondta, hogy a bölcsődét helyettesítő intézmény idén január óta működik, jelenleg egy csoporttal. A napközinek helyet adó családi házat egy éve vásárolták, a mögöttük álló évben pedig teljes gépészeti átalakítást és felújítást hajtottak végre, hogy az ingatlan alkalmas legyen a kisgyermekek fogadására.
A megújult környezetben barátságos csoportszobákkal, vidám öltözővel, a gyerekek méreteire szabott praktikus fürdőszobával és hatalmas kerttel várják a kicsiket 1-től 5 éves korig. A napközi a nyári óvodai, bölcsődei leállás alatt is nyitva lesz, igény szerint segítve a dolgozó szülőket. A beiratkozáshoz nem szükséges munkáltatói igazolás, és lehetőség van alkalmi gyermekfelügyeletre akár pár órára, délelőttre, éjszakára is. A nagyobbaknak, a 4-8 éves korú gyerekeknek a nyárra ,,okos táborokat,” is szerveznek a szünidő hasznos eltöltésére. Terveik között szerepel a második 7 fős csoport elindítása, illetve egy kis létszámú magánóvodai csoport létesítése, mely szintén a képességfejlesztést, tehetséggondozást tűzi ki célul, ezzel színesítve a tatai oktatási életet.
A megnyitó zárásaként Pál Ildikó köszönetet mondott a városvezetésnek: Michl József polgármesternek, Horváthy Lóránt képviselőnek, valamint a szakmai támogatásért Dr. Lakos Ildikó gyermekorvosnak, Geréné Mariann pedagógusnak és Sáriné Burián Mária nyugalmazott óvodavezetőnek, Harcsa Péterné és Kaposi Melinda képviseletében a védőnői szakszolgálatnak, valamint Sinkó Ildikó könyvtárvezetőnek az ajándékba kapott gyermekkönyvekért.

További információ:

Habos Kakaó Családi Napközi

Cím: 2890 Tata, Erkel F.  utca 1.

Telefon: (+36) 20/379-0264
E-mail: pal.ildiko@haboskakao.eu
Internet: www.haboskakao.eu

Megszakítás